Hotline +84 912 683 908 (Watsapp, Viber, Telegram)

You are looking for a reliable and long-term Local DMC handling Vietnam, Laos, Cambodia, Myanmar and Thailand destinations

ANDA MENCARI PENYELIAAN DMC TEMPATAN YANG BOLEH DIPERCAYAI DAN BERJANGKA PANJANG UNTUK DESTINASI VIETNAM, LAOS, CAMBODIA, MYANMAR DAN THAILAND

18 TAHUN

Asiana Travel dikendalikan oleh Asiana Corp. Vietnam dan telah melayani pelancong antarabangsa sejak tahun 2005

OPERATOR PELANCONGAN BERLESEN

  • Ahli Pentadbiran Pelancongan Kebangsaan Vietnam
  • Lesen Pengendali Pelancongan Antarabangsa: 01-384/TCDL-GPLHQT
  • Nombor Lesen Perniagaan: 0103010288

DESTINASI

Asiana Travel menyediakan perkhidmatan pelancongan penuh di Vietnam, Laos, Cambodia, Myanmar dan Thailand.

Model B2B

Asiana Travel berfokus untuk membangun kerjasama jangka panjang dengan Rakan Perjalanan B2B di seluruh dunia.

KOMPAS KITA

Jenama

1. Apa pendapat kami tentang nama jenama anda?

Anda ingin membangunkan nama jenama anda untuk menjadi boleh dipercayai, berkualiti di peringkat global dan mengekalkannya di dalam minda pelanggan dari awal hingga akhir perkhidmatan dan seterusnya. Asiana Travel memahami dengan jelas peranan kami dalam menyumbang kepada nilai nama jenama. Oleh itu, kami menjamin penggunaan nama jenama anda semasa melaksanakan perkhidmatan dan kami sentiasa memikirkan sama ada penyelesaian kami memberi kesan kepada nama jenama anda atau tidak apabila digunakan dalam apa yang berlaku kepada pelanggan.
 

Minda

2. Mentaliti Kerja Kami

Bersama dengan perkembangan kami, proses kerja adalah perkara penting untuk berinteraksi dengan Rakan Perjalanan dan Pelanggan Mereka secara berkesan. Oleh itu, mana-mana ahli Bahagian Inbound sentiasa memberi perhatian kepada peningkatan proses kerja secara berkala yang benar-benar membantu kami membawa kepercayaan kepada Rakan Perjalanan kami dan perasaan selamat kepada Pelanggan Mereka di tempat asing. Akhirnya, hasilnya adalah Senyuman Pelanggan yang kami dapatkan setelah setiap perkhidmatan selesai.
 

Kerja

3. Bagaimana kami menghasilkan produk?

Kami selalu mengatakan bahwa “Produk Khusus untuk Pelanggan Anda” karena semua pasar memiliki kebutuhan yang berbeda dan setiap segmen pelanggan pasar juga memiliki permintaan yang berbeda. Itu sebabnya kami selalu mendengarkan konsep Anda untuk menghasilkan produk yang sesuai untuk pelanggan Anda. Selain itu, kualitas layanan adalah perhatian kami ketika memberikan kepada pelanggan, jadi kami mengendalikan masukan dari pemasok (akomodasi, transportasi, restoran, pemandu wisata, dll) untuk menjamin standar dan keluaran yang sesuai. Oleh karena itu, Anda dapat melihat seberapa detail produk kami.
 

Orang

4. Orang-orang di Asiana Travel

Berbicara tentang pariwisata berarti berbicara tentang banyak aspek indah dan berharga yang berbeda dari negara Anda dan berbagi nilai-nilai ini dengan orang dan negara lain, manusia memainkan peran inti. Oleh karena itu, tim kerja kami terdiri dari orang-orang yang memiliki gairah dalam menemukan, pengalaman, dan cinta besar pada tanah air mereka secara dasarnya. Selain itu, Asiana Travel selalu mengatur perjalanan inspeksi dan kelas pelatihan untuk meningkatkan pengetahuan nyata tentang tujuan, keterampilan kerja dari bulan Mei hingga September setiap tahun. Datanglah berinteraksi dengan tim kerja lokal kami untuk merasakan semangat pariwisata mereka.
 

PEJABAT KAMI

Chơi Video

Jenis Produk Pelancongan

Budaya & Sejarah

Pengembaraan

Kebajikan

Ziarah

Kulinari

Taman Negara

Kembara Laut

Veteran

Pantai

Muslim

TYPE OF TOURISM PRODUCT

Culture History

Adventure

Wellness

Pilgrimage

Culinary

National Park

Cruise

Veteran

Beach

Golf

"Menanggung tanggungjawab dalam mencipta sebarang produk pelancongan yang menjadikan tempat tinggal lebih baik untuk penduduk dan tempat yang lebih baik untuk dilawati oleh orang ramai."

M

Meeting

I

Incentive

C

Conference

E

Event

Proses Kerja

1. Penawaran
Selepas menerima permintaan anda, penasihat pelancongan kami akan memeriksa maklumat penting permintaan anda untuk menyediakan penawaran secara bersesuaian dan betul.
2. Pengesahan Lawatan
Kami akan menyemak ketersediaan perkhidmatan dan membuat tempahan yang menjadikan tempahan anda boleh dilaksanakan. Kemudian kami akan menyusun Pengesahan Lawatan yang mengandungi maklumat syarikat kami, jadual perjalanan, perkhidmatan, dasar pembayaran dan pembatalan. Kedua-dua pihak boleh membincangkan apa-apa yang terdapat dalam Pengesahan Lawatan untuk mencapai persetujuan. Selepas itu, kami akan melaksanakan tanggungjawab kami secara sewajarnya. 3 - 5 hari sebelum kedatangan pelanggan anda, kami akan menyediakan Pengesahan Lawatan Akhir dengan butiran perkhidmatan lengkap dan maklumat terkini mengenai destinasi seperti cuaca, kadar pertukaran dan tip.
3. Di Atas Lawatan
Setibanya, ahli penjagaan pelanggan kami akan menelefon pelanggan anda untuk menyambut mereka secara mesra melalui telefon bimbit pemandu pelancong atau pemandu. Semasa lawatan, CS akan berhubung dengan pelanggan untuk mendengar penilaian mereka dan mengambil tindakan segera dengan pemandu pelancong mengikut sebarang perkara yang tidak dijangka untuk memastikan segalanya berjalan lancar. Segala sesuatu yang berada di luar keupayaan dan tanggungjawab kami, kami akan menghubungi anda untuk mendapatkan pandangan. Status sebarang penyelesaian akan dilaporkan kepada anda.
4. Berakhirnya Lawatan
Sebelum tamat lawatan, pemandu pelancong kami akan memberikan borang soal selidik kepada pelanggan anda untuk mereka mengisi pendapat mereka tentang perkhidmatan. Kemudian, kami akan mengumpulkannya dari pemandu pelancong untuk membaca maklum balas pelanggan anda untuk melihat sama ada mereka berpuas hati atau tidak dan apa yang menyebabkannya. Selepas itu, kami akan memberikan anda laporan dengan gambar maklum balas pelanggan.

PELANGGAN

BENUA

  • Asia
  • Euro
  • America
0 +
Rakan Perjalanan B2B
0 +
Pelancong Antarabangsa

Pameran Pelancongan Rangkaian B2B

Asiana Travel telah melayani pelancong di seluruh dunia sejak tahun 2005 berdasarkan model B2B, dan kami telah mengatasi banyak kesulitan, termasuk perkhidmatan terhad, kemudahan, persekitaran pelancongan, dan semua aspek untuk memuaskan pelanggan asing kami. Walau bagaimanapun, pencapaian kami tidak hanya bergantung kepada pasukan produk, pemasaran, penasihat, operasi, dan ahli jaga pelanggan kami yang sentiasa berusaha untuk memenuhi keperluan pelanggan, tetapi juga kerana sokongan dan maklum balas dari rakan perjalanan kami, yang telah membantu kami semua memperbaiki diri untuk mencipta nilai tambah untuk perniagaan dan pelanggan mereka.

Hubungi

Ikuti kami melalui rangkaian sosial

VNGO Travel

Du Lich A Chau

©2022 All Rights reserved asianatravel.com

REGISTRATION

TO GET FREE PRICE AND CONSULTATION

All your information is confidential, we support customer advice 24/7